Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi

Bu haber kez okundu.

Akpolat , Cemevi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

 Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat  Muharrem Ayı’nın başlaması ile birlikte Muharrem orucu tutan vatandaşlarla,Hacı Bektaş Veli Okmeydanı Cemevi'de  düzenlenen oruç açma yemeğinde bir araya geldi. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Rıza Akpolat , oruçlarının hak katında kabul olmasını diledi.





Vatandaşlara hitap eden Cemevi dedesi, Muharrem Yası ve Matem orucu ile ilgili bir konuşma yaparak, inananların ibadetlerinin kabul olmasını diledi. Ardından okunan duayla birlikte vatandaşlar hep birlikte Muharrem Ayı’nın orucunu açtı.



Hacı Bektaş Veli Okmeydanı Cemevi'de  düzenlenen oruç açma yemeğine; Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat 'ın yanı sıra; Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcıları,İBB ve Beşiktaş CHP Meclis Üyesi İnan Güney , sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183