Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Ak Parti İstanbul seçime hazır

 İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şentop ve Mehmet Muş, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe SKM başkanları ve belediye başkanları katıldı.


Dr. Selim Temurci, “Bu seçimleri, Türkiye’nin 2023 hedefini, 2053 ve 2071 vizyonunu hazırlayacak bir seçim olarak görüyoruz. Siyasi tarihimizin en önemli seçimine giderken karşımızda kirli bir ittifak var. Rüyalarımızda bir arada görsek inanmayacağımız kesimler AK Parti’ye karşı şer ittifakı yapmış durumdalar. Böyle bir ortamda seçime giderken İstanbul İl Başkanlığı olarak sizler için, çalışmalarımızın başarısı için seçim süreci tamamlana kadar ne gerekiyorsa planladık. Şunu bilmenizi isterim ki; İstanbul teşkilatı her anlamda seçime hazır” dedi.




YOĞUN BİR ÇALIŞMA PLANI HAZIRLADIK


“7 Haziran’a kadar uykuyu kendimize haram kıldık” diyen Dr. Temurci, “Her gün için planlar yapıldı. İstanbul’un seçmenine, onların gönüllerine dokunabilmeniz için yoğun bir çalışma planı hazırladık. İstanbul’un 39 ilçesinde giydirilmiş, donatılmış ilçe koordinasyon merkezlerimiz hazır. Bizim İstanbul’da yüzde 55 oy oranı ve 1071 seçim irtibat bürosu hedefimiz var.

İstanbul’un her mahallesine bir seçim irtibat bürosu açmalıyız. Bugün itibariyle 825 noktada açıldı. Teknolojinin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Var gücümüzle, milletvekili adaylarımızla birlikte çalışarak 7 Haziran gecesinde elde edeceğimiz başarı hepimizin başarısı olacaktır” şeklinde konuştu.


Diğer katılımcıların konuşmalarının ardından, seçim çalışmaları boyunca kullanılacak olan SKM 2015 programının sunum eşliğinde anlatıldığı toplantı, İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin kapanış konuşmasıyla sona erdi. Kent Yaşam

Anahtar Kelimeler:
IstanbulSeçimAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183