Öne Çıkanlar gelecek temsil Ekrem İmamoğlu başakşehir şamlar tabiat parkı yaşam mücadelesi

Bu haber kez okundu.

Afyonkarahisar Valisi Yıldırım, Emirdağ İlçesini Ziyaret Etti

Son kararname ile Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan Vali Aziz Yıldırım, Emirdağ ilçesini ziyaret etti.
Vali Yıldırım, dün iftar yemeği sonrası Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile birlikte Emirdağ ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yıldırım’ı Kaymakam Akın Ağca, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve siyasi partili yöneticileri karşıladı.
Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesislerinde, Emirdağ protokolü ile bir araya gelen Vali Yıldırım, EYAD Başkanı Metin Edeer ile de görüntülü bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Vali Yıldırım, "Metin bey Emirdağ ilçemize ve Afyonkarahisar’a yaptıklarını duydum. Sizinle yakından tanışmak isterim. Yaptıklarınız ve yapacaklarınız için çok teşekkür ederim" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183