Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Adıyaman'da su kaynaklardaki azalma kesintiye neden oluyor

Adıyaman şehir merkezine gelen su kaynaklarında yaşanan azalmalardan dolayı dönüşümlü su kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.
Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nden (ASKİM) yapılan açıklamaya göre şehir içme suyu kaynaklarında mevsimsel kuraklıktan dolayı azalma meydana geldiği bildirildi.
Azalmadan dolayı mahallelere dönüşümlü olarak su verileceğini belirten yetkililer, “Şehir içme suyu kaynaklarında mevsimsel kuraklıktan dolayı meydana gelen azalma sebebiyle şehir içme suyumuz ihtiyaçları tam olarak karşılayamaz seviyelere ulaşmıştır. Vatandaşlarımızın bu olumsuz durumdan en az şekilde etkilenmesi için mahallelerimize dönüşümlü su vermek zorunda kaldık. Buna göre 19 Temmuz Salı gününden itibaren gece 00.00 ila öğlen 12.00 arasında; Karapınar, Cumhuriyet, Yeni Mahalle, Kayalık, Malazgirt, Fatih, Yeşilyurt, Siteler, Mehmet Akif, Turgut Reis, Yavuz Selim, Mimar Sinan, Barbaros Hayrettin, Yeni Sanayi, Örenli ve Altınşehir Mahallerine su verilirken, saat 12.00 ile gece 00.00 arasında ise Sümerevler, Alitaşı, Eskisaray, Hocaömer, Mara, Musalla, Varlık, Kap Cami, Ulucami, Yenipınar, Sıratut, Bahçelievler, İmamağa, Bahçecik ve Yunus Emre Mahallelerine su verilecek. İnşallah mevsimsel sorun kısa süre içerisinde sona erer ve halkımızın ihtiyaçlarına daha iyi cevap veririz. Tüm halkımızdan, elimizde olmayan nedenlerden dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” ifadesi kullanıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183