Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Erdoğan Ertuğrul Bodur

Bu haber kez okundu.

Adana'da karakola silahlı saldırı !

Adana'nın Seyhan ilçesindeki Denizli polis merkezine iki kişi uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Kısa süreli çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken şüpheliler kaçarak uzaklaştı.

Şüphelilerin terk ettiği otomobil içinde bomba olabileceği ihtimali üzerine incelemeye alındı. Bomba uzmanı polisler tarafından yapılan incelemede araçta bomba düzeneği tespit edildi.

Olay yerinde bulunan Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in talimatıyla karakol ve çevredeki ev ve iş yerleri boşaltılıp güvenli bölge oluşturuldu.

Çevre güvenliği sağlandıktan sonra bomba uzmanları otomobildeki bombayı uzaktan kumandayla patlattı. Patlama çevrede etkili olurken bazı iş yeri ve evlerin camları kırıldı. Otomobil ise demir yığınına döndü.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183