Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

AB sürecinde yerel yönetimler

 Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne giriş sürecinde yerel yönetimlerin katkıları ve yapabilecekleri konulu toplantı Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) üyesi İstanbul Belediye Başkanlarının katılımıyla yapıldı. SODEM’in organize ettiği Şişli Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı toplantıya Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Yüksel ve yerel yönetim temsilcileri katıldı.

Toplantıda Piri’nin Türkiye’deki yasal çerçeve, insan hakları ve temel haklara saygıya ilişkin hazırladığı rapor sonuçları tartışılarak iyileştirilmesine ilişkin öneriler değerlendirildi. Avrupa Birliği sürecinde yerel yönetimlerin üzerine düşen görevler ve yönetimlerin desteklenmesi gereken konular üzerinde duruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183