Öne Çıkanlar belediye Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

3 Azerbaycan Askeri Daha Şehit Oldu

Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında devam eden çatışmalarda 3 Azerbaycan askeri daha şehit oldu.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan tarafının 3 Nisan’dan itibaren tek taraflı ateşkes ilan etmesine rağmen Ermenistan’ın saldırılarına devam ettiği bildirildi. Ermenilerin kaybettiği mevkileri geri almak için Ağdere-Terter ve Hocavent-Fizuli bölgelerinde Azerbaycan mevkileri ve sivil yerleşim alanlarını yoğun şekilde ateşe tuttuğu ifade edildi. Bakanlık, dün gece saatlerinde yaşanan çatışmalarda Ermeni tarafının da ciddi kayıplar verdiğini açıkladı.
Cumartesi günü ise Azerbaycan Savunma Bakanlığı 12 askerin şehit edildiğini açıklamıştı. Dün şehit olan 3 askerle birlikte Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında son 3 günde çıkan çatışmalarda şehit olan Azerbaycan askerinin sayısı 15’e yükseldi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183