Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Erdoğan Ertuğrul Bodur

Bu haber kez okundu.

25 yıl sonra eşinin polis olmadığını öğrendi

 Taylan'da yaşayan Phumipat Loedthanawan (47), eşi, iki kızı ve tüm çevresi tarafından 25 yıldır üst düzey polis olarak biliniyordu. Aslında nazarlık ve boncuk türü şeyler satan Loedthanawan bunu bir sır olarak saklıyordu.

Facebook sayfasında paylaştığı polis üniforması ve general nişanı giydiği resmine Tayland Kraliyet Polis Akademisi’nden bir çok üst düzey yetkili ile sınıf arkadaşı olduğunu yazması gerçeği ortaya çıkardı. Loedthanawan insanları polis olduğuna inandırmak için resmi törenlere sahte polis üniformasıyla katılıp hatıra resimleri çektiriyordu.
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tayland polisi şahsın evine yaptığı baskında bir çok ruhsatsız silah ve başkaları adına kayıtlı silahlar, yüzlerce mermi, kurşun geçirmez yelek ve bir de polis üniforması ele geçirdi.
Sorgusunda “polis üniformasına aşığım ve çocukluğumdan beri hep polis üniforması giymek istemişimdir” diyen sahte polisin eşi ve kızları da onu gerçekten üst düzey bir polis zannettiklerini söyledi. Polis soruşturmayı genişleterek zanlının, kimseyi dolandırıp dolandırmadığını araştırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183