Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

12 terörist öldürüldü!

 Diyarbakır Lice'de devam eden operasyonda ise bir iş birlikçi yakalandı, 660 bin kök hint keneviri ele geçti. Operasyonda toplam imha edilen hint keneviri miktarı 1 milyon 421 bin köke çıktı.

SALDIRI HAZIRLIĞINDAYDILAR

Ayrıca TSK'dan yapılan açıklamada "Güvenlik Güçlerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 12 terörist dün havadan ve karadan yapılan müşterek harekât sonucunda etkisiz hale getirilmiştir" denildi. Siirt Pervari'de, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Irak Kuzeyi Zap bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzisi, sığınak ve barınaklar icra edilen hava harekâtı ile imha edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183