Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

1 dakikada 3 kıyafet çaldı

 Manisa’da bayram alışverişi yoğunluğunu fırsat bilen bir kadın, çocuk giyim mağazasından 1 dakika içinde 3 adet kıyafeti çalıp uzaklaştı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.


Olay 30 Ağustos akşam 20.00 sıralarında Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Dinçer Mahallesi Doğu Caddesi üzerinde bulunan bir çocuk giyim mağazasında meydana geldi. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda üzerinde deniz yıldızı işlemeli kırmızı bir çantayla Pembe Mavi isimli çocuk giyim mağazasının içine bir kadının girdiği görülüyor. Bir dakika içinde gözüne kestirdiği 3 adet 12 yaşa ait tişörtü askılarıyla birlikte eline alan kadın dükkanın kalabalığından faydalanarak elindeki kıyafetlerle dışarı çıkarak gözden kayboluyor. İşyeri sahibi Deniz Ada, güvenlik kamerası görüntülerini emniyet güçlerine ilettiklerini belirtirken dükkanında ilk kez bir hırsızlık olayı yaşandığını söyledi. Ada, “Akşam yoğun bir saatti. Saati tam hatırlamıyorum ama 20.00 sıralarındaydı. İnsanların yoğun olduğu bir saati seçmiş. Bir dakika içinde olup bitmiş olay. Daha önce hırsızlık olayı hiç olmamıştı bu ilk defa oluyor. Olayı emniyet güçlerine bildirdik.” dedi.

Ada, ayrıca hayırsever vatandaşların dükkanlarına belli meblağlar bağışlayarak gerçekten ihtiyaç sahibi olanların ihtiyaçlarına giderdiklerini belirtirken tüm esnaflara da dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183