Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Gözler pazartesi 18:00'a çevrildi

 Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, hükümet kurma süreci kapsamında CHP ile istikşafi görüşmelerde bulunan Ak Parti heyetini kabulü sona erdi.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda, basına kapalı gerçekleştirilen kabul, yaklaşık 2 saat sürdü.

Kabulde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti milletvekilleri Ali ihsan arslan, Osman Can ve Taha Özhan yer aldı.

AK Parti heyetinin başkanı Ömer Çelik çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu...

"Çok detaylı ve kapsamlı bir sunum yaptım. Bütün bir süreci baştan sona tekrar anlattım. 3 çerçevede kendimize sunumumuzu yaptım. Mutabakat noktaları, anlaşmazlık noktaları ve genel başkanların bir araya gelerek mesafe alınıp alınmayacağına karar vereceği konular. Hazırlanan rapor partinin yetkili kurumlarında ele alınacak. Pazartesi günü Bakanlar Kurulumuzdan sonra saat 18:00'da Kemal Kılıçdaroğlu ve Haluk Koç'u bekliyoruz, Başbakanımız, Kemal Bey ile görüşecek. Gelinen noktanın bir değerlendirmesi yapılacak."

"Biz hiçbir seçeneğe, partiye kapı kapatmadan, son derece açık ve şeffaf bir süreç yürütmeye gayret ediyoruz. Ülkemiz için en iyisi, en hayırlısı neyse ona ulaşmaya çalışıyoruz."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183