Öne Çıkanlar ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek

Bu haber kez okundu.

CİTROEN'DEN  0 FAİZLİ KAMPANYA

 Citroen C3, C4 Cactus, C4 Picasso ve Grand C4 Picasso gibi binek otomobillerinde 30 bin liraya 20 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunarken, Berlingo Combi ve Berlingo Panelvan Maxi gibi hafif ticari modellerinde 24 bin lira için 24 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı sağlıyor.

Şirketten yapılan açıklamada yakıt verimliliği, yüksek performansları ve çevreci özelliklerini hem benzinli hem de dizel motorlarıyla üstün konfor özellikleriyle birleştiren Citroen modellerinde avantajlar nisan ayında da devam ediyor.

Nisan ayında Citroen'in binek ve hafif ticari araçlarında uygun faiz ve ödeme koşulları Citroen Yetkili Satıcılarında.

Citroen'in, 2017 yılına ait binek ve hafif ticari modellerine yüzde 0 faiz fırsatıyla sahip olunabiliyor. Kampanya dahilinde Citroen C3, C4 Cactus, C4 Picasso ve Grand C4 Picasso modellerinde 30 bin liraya 20 ay yüzde 0 faiz, 2017 model Berlingo Combi ve Berlingo Maxi Panelvan modellerinde ise 24 bin liraya 24 ay yüzde 0 faiz fırsatları sunulmakta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183