Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Çalışanlara AGİ zammı! 2020 AGİ ne kadar olacak?.

1 Ocak'tan itibaren uygulanacak yeni asgari ücret için ikinci toplantı dün yapılırken, ayın son haftası açıklanacak kararı çalışançalışmayan herkes merakla bekliyor. Yeni ücret, yaklaşık 7 milyon asgari ücretlinin yanı sıra, asgari geçim indirimini (AGİ) artıracağı için tüm çalışanları yakından ilgilendiriyor. Çalışanlara her ay maaşlarıyla birlikte ödenen AGİ, Ocak'ta yeni asgari ücretle artacak. Halen çalışanlara 191,88 ile 326,20 lira arasında AGİ ödeniyor. Eğer Türk-İş'in talebi kabul edilirse en az AGİ 244,84, en yüksek de 416,23 liraya çıkacak..
 


İKİNCİ BULUŞMA

Agari Ücret Tespit Komisyonu ikinci kez toplandı. Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder başkanlığında Türk-İş'teki toplantıda, ilgili bakanlıklar ve TÜİK temsilcileri ekonomik raporları komisyona sundu..







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183