Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama...

Bu haber kez okundu.

Beylikdüzü eğitimde hedef büyütüyor

 Beylikdüzü Belediyesi, bağışçı Prof. Dr. İbrahim Savaş ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla, Adnan Kahveci Mahallesi’nde yapımına başlanan ve tamamlandığında yaklaşık 6 bin 5 yüz metre karelik kullanım alanına sahip olacak Anadolu Lisesi’nde, 24 derslik yer alacak. Lise, içerisinde yer alacak fen laboratuarları, kütüphane, bilişim sınıfları ve spor salonu ile modern bir yapı olacak. Hafriyat çalışmaları Belediye tarafından tamamlanan Prof. Dr. İbrahim Savaş Anadolu Lisesi’nin,2021 yılının ilk çeyreğinde yapımının datamamlanarak2021-2022 eğitim öğretim yılında hizmete açılması planlanıyor.

BEYLİKDÜZÜ EN BAŞARILI İLÇE OLACAK


Beylikdüzü’nde her alanda olduğu gibi eğitimde de hedef büyüttüklerini belirten ve okul yapımı çalışmalarını yakından takip eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Eğitim ve öğretim bizim öncelik sıralamamızda her zaman birinci sırada yer aldı. Bundan sonraki süreçte de eğitim yatırımlarımızla Beylikdüzü’nü İstanbul’un en başarılı ilçelerinden biri haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Başarılı nesillerin yetişmesinde eminim ki Prof. Dr. İbrahim Savaş Anadolu Lisesi’nin payı çok büyük olacak. Burada eğitim alacak tüm evlatlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Eğitime verdiği önem ve bağışı nedeniyle Prof. Dr. İbrahim Savaş’a ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183