Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Ünlü milyarder Bill Gates 44 dolara Casio marka saat aldı .

       Microsoft'un kurucusu ünlü milyarder Bill Gates, bugüne kadar hep mütevazi bir hayat yaşadı. Gereksiz harcamalardan kaçındı. Son olarak da 44 dolara Casio marka saat aldı. Gates, bir önceki saatini ise 10 dolara almıştı.


BÖYLE RAPOR YOK!

Belçika'daki bir beton şirketinin çalışanı, köpeğinin hasta olduğu gerekçesiyle iş yerinden birkaç gün izin aldı. Aile hekimi ise çalışana, köpeğine bakması için 14 gün rapor yazdı. Patron çıldırdı...

KÖRFEZ'DE YÜKSEK TANSİYON

Basra Körfezi'nde yeni bir petrol tankeri gerilimi patlak verdi. İran'ın yarı resmi ajansı İSNA, İran Devrim Muhafızları'nın, akaryakıt kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) ait tankere el koyduğu bildirdi. Tankerdeki 11 mürettebatın gözaltına alındığı kaydedildi. İngiltere'nin 4 Temmuz'da İran'a ait bir tankeri Cebelitarık'ta alıkoymasının ardından Basra Körfezi'nde ve Hürmüz Boğazı'nda tansiyon yükselmişti.

ARABİSTAN'A SALDIRI TEHDİDİ

Suudi Arabistan'ın milli petrol şirketi Saudi Aramco'ya ait 2 tesise cumartesi günü SİHA'larla düzenlenen saldırıyı üstlenen Husiler, Aramco'yu yeniden vurmakla tehdit etti. Husiler'in Askeri Sözcüsü Yahya Seri, "Aramco'daki şirketleri ve yabancıları tesislerde bulunmamaları konusunda uyarıyoruz. Her an yeniden vurabiliriz" dedi. Saldırıların ardından, ülkenin petrol üretiminin günlük 5.7 milyon varile düşürmesi petrol fiyatlarını etkiledi. Petrol fiyatları son dört ayın en yükseğinden yüzde 15 daha fazla artış gösterdi.
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183