Öne Çıkanlar ibb Galatasaray FENERBAHÇE İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı

Bu haber kez okundu.

Boko Haram Nijeryada 12 Can Aldı

Suriye ve Irak'ta terör örgütü ışide bağlılık yemini eden Nijerya'nın terör örgütü Boko Haram çocuk bombacısı kullandığı terör saldırısında 12 kişiyi katletti.

Boko Haram terör örgütü canlı bomba olarak kız çocuklarını kullandı. Farklı noktalarda saldırıyı gerçekleştiren Boko Haram terör örgütü 5 kız çocuğuna bombalar ile göndererek havaya uçurdu.

Maiduguri şehrinde askeri kontrol noktasına gelen kız çocuğu üzerine bağlanan patlayıcı maddeleri aktif hale getirerek infilak ettirdi.
Boko Haram terör örgütü diğer saldırısını Kamerun Nijerya sınırında yaptı. Bölgede durdurulan 4 kız çocuğu dur ihtarlarına karşılık üzerlerine yerleştirilen bombaları aktif hale getirip infilak ettirdi. Yapılan iki saldırıda da 12 kişi'nin öldüğü belirtilirken Boko Haram terör örgütü canlı bomba olarak kullanabilceği 200 kız çocuğunu daha terör örgütü kamplarında barındırıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183