Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

7 şehir için sıcak hava uyarısı
 Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, MERSİN , Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Hatay ve ADANA'da sıcak HAVA dalgası beklendiği uyarısında bulundu.

Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, hava sıcaklığının bu hafta mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi.

Açıklamada, en yüksek hava sıcaklıklarının Mersin'de 37, Kahramanmaraş'da 41, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde 43, Osmaniye ve Hatay'da 37, Adana'da ise 39 dereceye çıkmasının beklendiği bildirildi.

Beklenen sıcak hava dalgasının neden olabileceği başta GÜNEŞ çarpması gibi sağlık problemleri ile zirai faaliyetlerde yaşanabilecek olumsuzluklara vurgu yapılan açıklamada, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması da tavsiye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183