Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

21 Yıl Aradan Sonra İlk İdam Cezası

Tunus'ta 21 yıl aradan sonra ilk kez bir mahkuma idam cezası verildi. Asliye Hukuk Mahkemesi, 2013 yılında bir polisi öldürdükleri tespit edilen 6 kişiden birini idam cezasına çarptırdı

Asliye Hukuk Mahkemesi Resmi Sözcüsü Kemal Berbuş'un yaptığı açıklamada uygulanan en son uygulanan idam cezasının 1994 yılında infaz edildiğini vurguladı.

2013'te başkent Tunus'un güneyindeki Culud Dağı bölgesinde bir polis memurunu öldürmekten suçlu bulunan 6 kişiden birine idam diğerlerine ise 8 yıl ile müebbet hapis cezası arasında cezalandırdığını açıkladı.

Söz konusu idam kararının henüz ilk yargı aşamasında olduğunu belirten sözcü Berbuş, infaz için henüz erken olduğunu ve benzeri davaların temyize gittiğini ve ardından başka aşamalarının da olduğunu belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183